Novi Sad
31.01.2014.
06:17 > 07:25
Rodžer Federer i Nenad Bozoljac otvoriće u 14 sati na Spensu meč prvog kola Dejvis kupa između Srbije i Švajcarske.
  • 31.01.2014 09:56
    ?!
    A ako bude poluprazna hala?
    Smatram da svako ima pravo da bira zbog koga će da reorganizuje svoj radni dan, premešta obaveze ili ih otkazuje...
    Tako da zaista je pitanje gde su se dele karte od momenta kad je RF sleteo pa za NS nema više petak karata...
  • pst

    31.01.2014 09:53
    novak
    je naj bolji teniser sa ovih prostora posle monike seles,ali federer je federer !
    prognoza 4-1 za svajcarce !
    bod uzimamo u dublu !
  • Mile

    31.01.2014 09:18
    Kako vas gospodo nije sramota ?!
    Svi koji su hteli da gledaju tenisku reprezentaciju Srbije na vreme su kupili karte ! A svi oni koji hoce da gledaju prepotentnog `` gospodina `` Federera nek se snalaze ;)
  • Jimmy

    31.01.2014 08:19
    Devojka u donjem levom uglu fotografije je legenda svih dočeka sportista, deljenja nečega i utakmica svih sekcija sportskog društva Vojvodina.
  • Nikola

    30.01.2014 22:45
    Gospodo hejteri
    A sta cemo sa tim sto je Novak doprineo izvlacenju nase reprezentacije iz Evro-africke grupe, osvajanju Davis cupa i plasmanu u finale? Malo li je doprineo ovoj zemlji, uz sve sto za nju radi?! Ima i on pravo da odmori nekad. Treba da vas je sramota, niste mu ni do kolena!

    A uz gospodina Federera, kog dizete u nebesa, ide podatak da je poslednji put igrao u prvom kolu 2005 godine.
  • ja

    30.01.2014 20:18
    Ua politika!
    Cini mi se da su karte povucene iz prodaje kako su culi da Federer dolazi. Volela bih da vidim ovog tenisera, ali karata od jutros NEMA u prodaji. Kako to?
    Jer tek juce popodne se saznalo da dolazi Federer. Nemoguce da su juce popodne svi pohrlili i pokupovali sve karte!
    Organizatori, karte na sunce, a ne da neki politicki funkcioneri koji misle da se tenis igra lopatom, dodju da budu vidjeni, a postovaoci ove igre da ostanu kratkih rukava.
  • Analiticar

    30.01.2014 18:12
    Analiza
    Najbolji domaci teniser stanuje u drugoj drzavi , znaci ne placa porez Srbiji, sada dolazi atraktivan protivnik , a on se zabavlja na skijanju, toliko o patriotizmu
  • Sale NS

    30.01.2014 16:34
    Respect
    Najbolji igrač tenisa svih vremena je u našem gradu - događaj veka svakako jer neko ovako poznat nikada ovde kročKvFitio nije. Respect !
  • stanovnikNS

    30.01.2014 14:52
    Karte kupljene, još samo da dođe taj petak više da vidim GOSPODINA FEDERERA na delu. Dugo mi je to bila velika želja i sada mi se ispunila u mom gradu. Jako mi je žao samo što je Tipsarević povređen jer ga jako poštujem i cenim, ni Djoković ni Viktor mu nisu do kolena kad se igra za reprezentaciju. Ali svakako ga očekujem na SPENSu ipak je on sad naš sugrađan i verujem da će biti uz svoju reprezentaciju. Naravno drago mi je što ćemo gledati i novopečenog šampiona AO Vavrinku. Ali ipak glavna zvezda tenisa ovog vikenda je veliki RF i nadam se da će publika u NS znati da ga ispoštuje na najvišem nivou, kad udje na teren, kad ga spiker najavi pozdravite aplauzom osvajača 17 gs titula, a posle svako za svoje nek navija to je Davis cup, ali ajde da se nesramotimo i da pokazemo da smo i mi veliki domaćini i da svi veliki sportisti i umetnici mogu da dođu u NS, da im ostane u lepom sećanju!
  • Pimkin

    30.01.2014 14:46
    BAŠ DOBAR VIKEND ZA SKOJANJE!

    Na ulazu u naš lepi grad piše:

    "Neka, samo ti skijaj. Ne ulazi u ovaj grad. Ovde su došli samo hrabri".

    Svaka čast, našim hrabrim momcima. Dolazim da vas gledam, bodrim, navijam, podržim.

    Mislio sam da odem do Kopa, ali mi je ovo važnije!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna